XXXII Trobada de Gegants i capgrossos de Tàrrega

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2019 | 0

 

Tàrrega ha estat una sorpresa per a nosaltres, hem estat una nit i un dia a les seves festes majors i ens ho vam passar molt però que molt bé!

El mateix dissabte dia 11, després de la xocolatada solidària que vam fer a Alforja, alguns de la colla van anar cap a Tàrrega on allí es celebrava la festa major, una festa major amb molts actes programats i concert de Doctor Prats + Sense Sal i Porto Bello!

L’endemà tocava matinar perquè a les 10 ja havíem de plantar, ja que a les 11:30 començar una cercavila pels carrers antics de Tàrrega fins a la Plaça major.

A la plaça de Sant Antoni vam fer la plantada i poc a poc van anar venint totes les colles fins que va arribar l’hora de començar la cercavila, els nostres músics estaven inspirats i van començar a tocar d’allò millor, no estaven tots, però vam poder tocar cobrin els qui no van poder venir!

Vam estar pels carrers de Tàrrega fins que vam arribar a la plaça major on allí vam entrar directament i ens vam anar plantant al lloc indicat, vam esperar que entressin totes i es va fer el ball final.

Vam anar a dinar i vam tenir una amanida i una paella que estava molt bona!

Volem agraïr a l’organització de Tàrrega per pensar amb nosaltres i per acollir-nos i permetre que passéssim la nit plena de música i molt bon ambient!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *