XXVI Trobada gegantera de Les Borges del Camp

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

El dissabte 01 de setembre vam estar a la festa major de Les Borges del Camp on hi feien la XXVI trobada gegantera, les colles que hi participaven son:

Colla de La Selva del Camp, Colla de geganters i de l’ajuntament de Campos, colla gegantera i caparrots ‘i’ esbarrat de Sant Jordi  de Pollença, Colla gegantera i grallera d’Alforja, colla gegantera i grallers de Colldejou, colla gegantera de Riudecols, Colla grallers, timbalers i capgrossos de Riudecanyes i Grallers i timbalers Sere i Marinada de Les Borges del camp

 

A les 18h vam plantar els nostres gegants al passeig de cal Dasca on van anar arribant les altres colles que entre elles destacava la colla de Pollença (Mallorca). Quan totes les colles van estar plantades ens van fer una fotografia de grup per al consell comarcal i ja vam començar la cercavila.

En aquesta ocasió vam treure el barret de l’Almira, ja que comptàvem amb pocs portadors i volíem treure els 2 gegants i així alleugeràvem el gegant uns 3Kg que vulguis que no es noten quan portes una estoneta de cercavila.

Vam fer ballar els nostres gegants pels seus carrers i al mig de la cercavila ja teníem un avituallament esperant.

Vam continuar la cercavila fins a arribar a la pujada que ens portaria de dret a la plaça de l’església on allí van anar entrant colla a colla i nosaltres vam entrar a ritme de “Bella Ciao“. Un cop fetes les ballades i havien recollit el record de la trobada (una botella d’oli del poble) vam anar carrer avall fins al passeig inicial on allí ja vam finalitzar la cercavila i vam deixar els gegants al remolc.

Després ens vam dirigir al pavelló on feien el sopar de germanor i on els nens ho van passar molt bé amb els inflables que hi tenien preparats!

Agrair a l’organització que hagi comptat amb nosaltres i esperem repetir l’any vinent!

 

 

 

 

Gegants d’Alforja a Les Borges del Camp 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *