XXV trobada gegantera d’Alforja

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2019 | 0

 

Ahir va ser un dia molt especial per la colla!, vam tenir 25 colles, més de 60 gegants passejant pels nostres carrers d’Alforja que lluïen amb la multitud de gent que els veia passar ?

Vam començar el matí amb l’esmorzar, llonganissa i cansalada per a totes les colles i després vam iniciar la cercavila que va creuar d’una punta a una altra del poble!

En arribar al parc dels amics d’Alforja vam iniciar les ballades individuals que van fer que tots els assistents poguessin veure tots els gegants que havia vingut a la trobada! en acabar vam fer la ballada final on totes les colles van omplir el parc de punta a punta!

Hem d’agrair a totes les colles i també a tota la gent que han col·laborat en l’organització. Agrair també a l’ajuntament del nostre poble i també a les regidores de cultura i festes que ens han ajudat molt en fer que aquesta festa hagi està possible!

Per últim agrair a tots els membres de la colla que aquests 25 anys han fet possible la continuïtat ininterrompuda d’aquesta colla gegantera que sempre ha demostrat estar molt unida i que així continuarà sent!???

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *