Xª trobada de gaiters de l’aguilot a Tortosa

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2019 | 0

 

Una sortida complicada per les terres de l’Ebre, ja que la pluja i el vent va fer acte de presència durant la sortida, però que no ens va aturar i els nostres gegants van lluir a Tortosa!

Ja, quan baixàvem cap a Tortosa, veiem que el cel estava tapat i que la pluja podia fer acte de presència i així va ser!

A les 17:30h teníem els nostres gegants plantats i vam començar la cercavila abans de l’indicat, ja que els de l’organització així ho van considerar oportú.

Vam fer una cercavila curta però molt intensa, al mig de la cercavila ens va començar a ploure i a fer un vent fort que quasi ens tira els gegants a terra, sort que tenim uns geganters forts que van poder salvar la situació!

Vam arribar a la plaça de l’ajuntament on allí, sota els porxos, vam poder resguardar-nos de la pluja que per sort va acabar marxant.

A les 20h va parar i és quan les colles anaven fent els seus balls individuals, aquí ens va agradar molt, ja que els músics de cada colla pujaven dalt de l’escenari i allí podien lluir-se.

Els nostres no van ser menys i van obrir la porta a què les altres colles agafessin els seus gegants que fins al moment encara no els havien tret perquè el terra estava mullat i no se la volien jugar.

Un cop acabat les actuacions vam anar a guardar els gegants i vam tornar a gaudir del concert que oferien els grallers de l’aguilot que van estar tocant fins a l’hora de sopar.

Vam creuar el parc fins a arribar a un petit recinte on allí ens esperava el sopar; baldana, llonganissa, entrepanets d’embotit i truita de patata és el que ens va omplir l’estómac abans de marxar!

Ens va agradar molt aquesta cercavila, llastima del temps, però inclús amb pluja la vam poder gaudir molt!

 

 

 

X Trobada gaiters de l’Aguilot – Tortosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *