Visitem el Campus d’estiu d’Alforja FS

 
Després de les portes obertes que vam celebrar ahir, avui tocava anar a veure als nens que van al Campus d’Alforja FS.

A les 9.15 h hem començat a muntar el circuit i el nostre cap de colla ens ha presentat i ha començat a explicar que hi faríem de mentre que estiguéssim allí.

Hem fet 2 grups, els petits i no els tan petits, mentre els més grans jugaven dintre del pavelló els més petits anaven fent fila, per ha comença a provar els gegants, tots estaven molt emocionats i a tots els hi han agradat els 3 nous gegantets que a partir de l’Octubre ens acompanyaran en les nostres sortides geganteres!

Tots els nens reclamaven que sortís La Ribeta i així ho hem fet, ha estat la que ha iniciat el recorregut.

La Ribeta no ha parat de ballar i ha fet saltar més d’un somriure a tots els nens que la miraven bocabadats de com es movia!

De mentre els nens continuaven fent el circuit, ja que n’eren molts i ningú so volia perdre!

Un dels moments que ha marcat l’anècdota del matí és amb els ànims que una senyora gran ha fet ballar els gegants! Si mireu la galeria, la podreu veure i no ho feia gents malament!

Després als nens els han repartit papers i llapis per apuntar els noms que els hi posarien ells als 3 gegants petits i que dintre de poc, entre tots els que han ficat, votaran els més ficats fins que surti el definitiu!

Els músics hem estat tocant les cançons que solem tocar en les nostres sortides i els nens les ballaven sense parar i també animaven als qui estaven fent el circuit.

La nostra companya Marta, que es monitora del campus, no s’ha pogut resistir i ens ha acompanyat en un parell de cançons!, si és que això de la música no s’hi pot resistir ningú!

Agrair a la gent del Campus d’Alforja FS que ens hagin convidat a viure aquesta experiència tan emocionant i poder veure la careta dels nens com miren amb il·lusió allò que a nosaltres també ens emociona… Els Gegants d’Alforja!

 

Visita campus FS d’Alforja 2017 – 1

Visita campus FS d’Alforja 2017 – 2

Visita campus FS d’Alforja 2017 – 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *