Visita de l’escola Joan Rebull de Reus

 

Aquest any ens tornen a visitar, els nens de l’escola Joan rebull de reus. Això ja s’està convertint en una tradició que ens agrada molt, sempre és molt agradable actuar per als nens que se’ls il·lumina la mirada en veure els nostres gegants.

Han arribat a les 14:30h, molt puntuals i encara estàvem acabant de muntar els gegants. El nostre cap de colla, de mentre els ha començat a explicar la història de l’Almira i la Saurina i l’altre Àlex ha explicat la història de la Fúria i l’il·luminat i del Miquelet.

Un cop acabat l’explicació hem tret la ribeta i els nens han pogut jugar amb ells abans de poder provar els nostres 3 gegantons.

 

Abans d’acabar ha arribat el moment de fer que la Saurina i la ribeta ballessin una miqueta pels més petits, els nostres músics ens han tocat 3 caçons per poder acabar, de la millor manera, aquesta visita de l’escola Joan rebull de Reus!

Els professors ens han obsequiat amb una botella de vi. Els hem d’agrair que comptin amb nosaltres per quan vénen a visitar el nostre pobla d’Alforja! A la colla ens agrada molt poder passar una bona estona amb la companya dels petits de l’escola

 

 

 

Ballada gegants per als nens de Joan Rebull de Reus
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *