Visita al campus estiu Alforja FS

 

Cada any, al campus d’estiu d’Alforja FS conviden a les entitats del poble i avui 10 de Juliol ens ha tocat el torn als Gegants i Grallers d’Alforja on els hem portat als nostres gegants perquè els més petits els poguessin veure i saber una miqueta la història gegantera d’Alforja.

A les 9:30 puntuals hem començat, ja que ja teníem tots els nens esperant a les escales de l’entrada del pavelló, hem tingut que corre a muntar la Ribeta, ja que ells estaven impacients perquè comencéssim!

Avui no teníem el cap de colla que és qui sempre fa de mestre de cerimònies així que m’ha tocat a mi fer les explicacions, els he explicat la història dels nostres gegants, quant pesen i quina alçada tenen, els seus noms i també els he explicat que fem a la colla gegantera d’Alforja i el sentit de la nostra existència.

Un cop acabades les explicacions hem passat al que tots els nens esperaven!, hem fet sortir als nens que formen part de la nostra colla perquè fessin ballar els gegants i ha estat el moment de treure la Ribeta que tothom l’esperava!

Hem anat tocant les cançons que toquem a la cercavila mentre els petits anaven seguint el petit circuit que els hem fet perquè poguessin provar els gegants i és sentissin geganters per un dia!

Per acabar, els nens ens tenien una petita sorpresa preparada, han treballat de valent per preparar un àlbum amb els dibuixos dels gegants, ens ha fet molta il·lusió que ens el regalessin i poder tenir un record tan bonic com aquest!

Per últim hem fet una ballada final on tots els nens han pogut ballar entre els gegantonets i la Ribeta!

Sempre ho diem, és un plaer poder estar envoltats de nens i veure la cara d’il·lusionats quan veuen els nostres gegants i fa que valgui la pena fer activitats d’aquestes per a ells!

Gràcies campus d’Alforja per la bona estona que ens heu fet passar!

 

 

 

Resum de la visita al campus estiu Alforja – 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *