VII Trobada gegantera vedruna Sagrat Cor – Tarragona

 

El 05 de maig els #musicsgegantsalforja hem acompanyat als #gegantsporttgn a la VII Trobada gegantera vedruna Sagrat Cor on es van reunir unes 16 colles geganteres entre la que hi havia les de Tarragona y també una que venia de Fraga.

A les 17:30h estaven totes plantades al passeig de les palmeres que està a tocar del balcó del mediterrani, al voltant de les 18:15h vam iniciar la cercavila, vam passar per al mig de la rambla nova de Tarragona i ens vam dirigir a l’escola.

En arribar al pati de l’escola vam anar entrar colla per colla i ens va arribar el torn a nosaltres on vam tocar la cançó de Vilanova per fer que els gegants del port de Tarragona poguessin mostrar com ballen.

Cap a les 19:30h vam fer el vall final i es va passar a recollir el record de la trobada gegantera. Un cop acabat vam poder menjar una miqueta abans de marxar

Hem d’agrair a la colla del port de Tarragona que hagin confiat amb nosaltres per poder tenir els #musicsgegantsalforja acompanyant-los en cada sortida i poder agafar experiència amb els músics que ja té aquesta colla gegantera del port de Tarragona.

 

 

Trobada Gegantera 2018 del Sagrat Cor de Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *