Trobada gegantera a Salou 2019

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides 2019 | 0

 

Aquest dissabte pel matí hem estat a Salou i hem tingut una sortida un pèl accidentada! No feia vent quan hem plantat però ha començat a bufar el vent només començar i hem anat a una carpa tapada on hem pogut continuar la festa!

A les 9:30 vam arribar i abans de plantar ens vam dirigir a l’ajuntament on dintre de les seves instal·lacions tenen una cafeteria on servien l’esmorzar!

Al voltant de les 10:30 ja estaven totes les colles plantades, unes 20 colles ens vam reunir aproximadament. Vam iniciar la cercavila però en el moment de fer-ho i tot just girant el primer revolt ens van fer girar cua, ja que s’anul·lava la cercavila, la veritat és que amb el fort vent que feia no es podia continuar.

Un cop vam arribar a la carpa que hi tenien preparada, vam poder continuar la festa gegantera i van començar a fer els balls individuals però a mesura que anava passant l’estona allò ja començava a ser una miqueta perillós, els últims ja no van poder fer el ball individual ni tampoc la ballada final, ja que per megafonia ens deien que anéssim sortint d’allí!

L’anècdota del dia va ser la caiguda dels Gegants Escipions Tarraco que en iniciar la ballada el geganter no va poder controlar el gegant i va caure cap endavant!, sort que ni el geganter ni el gegant es van fer res i van poder tornar a iniciar el ball envoltat de un fort aplaudiment!

 

Resum sortida gegantera a Salou

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *