Trobada gegantera a Perafort 2019

 

Una sortida que quasi no la fem per la forta calor que feia i que hi havia avis d’onada de calor, sort que l’organització va endarrerir la sortida 2h, si no ho haguéssim patit molt!

Al matí ja pensàvem que no es faria perquè feia molta calor i ja havíem fet la festa d’aniversari dels Joves d’Alforja i quasi que no s’hi podia estar al carrer.

Al final es van arreglar les coses i vam plantar a les 20h i no vam tardar molt a començar la cercavila, en aquella hora encara feia calor però es podia aguantar.

Vam portar només la geganta i la Ribeta a part dels 2 petits i els vam fer ballar pels seus carrers i a la meitat de recorregut hi havia un avituallament que ens va anar molt bé per a refrescar-nos!

Les ballades individuals van ser l’última cosa que vam fer a la cercavila, ja que la ballada conjunta aquest cop no es va fer i van tancar la festa el grup de batucada local.

Després de desar els gegants va venir el sopar, un sopar a la fresca i amb ensalada i mandonguilles de peix que entraven molt bé aquelles hores!

Gràcies colla gegantera de Perafort per pensar amb nosaltres i molt bona organització que va saber reaccionar a temps i ajornar la sortida per la comoditat de tothom!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *