Trobada gegantera a Colldejou

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Des del 2016 que no anàvem a Colldejou, i ens ha agradat molt que ens hi convidessin!, Va ser un dia molt calorós i patíem per als nostres geganters, ja que Colldejou és un poble amb moltes pujades i baixades però els nostres geganters són forts i ho van superar amb èxit!

Aquest cop els qui li tocava patir érem als músics, ja que noms anàvem amb un graller que no fa massa que toca la gralla i s’ha de dir que es va defensar prou bé!

Vam plantar a les 18h de la tarda i no va ser fins a les 19:15h que vam començar la cercavila!

Després de superar la primera pujada que hi ha nomes sortir de la plantada, vam anar tirant fins que vam arribar a la plaça de l’església on all vam fer un vall individual.

Després de ballar els geganters van agafar forces per a pujar una altra pujada i baixar-la per a donar el tom a l’església per a tornar a la mateixa plaça i tornar a fer un ball individual.

Un cop acabats tots els balls van fer el ball final on van tirar serpentines que van fer lluir la ballada

un cop acabada es van entregar el records mentres la Xaranga que venia de Tarragona anava tocant temes coneguts com ” Despacito ” o Paquito el Xocolatero ” entre d’altres!

 

Ara tocava guardar els gegants i ens vam dirigir a on feien el sopar, era la pista de Frontó del poble, allí ens vam assentar i vam sopar pa amb tomàquet i embotit i de postres… Mato amb mel que estava molt bo!

Gràcies colla gegantera de Colldejou per convidar-nos a la vostra trobada, s esperem a la nostra!!

 

 

 

Gegants d’Alforja a Colldejou 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *