Sortida Valls Juny 2017

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 

Aquest cap de setmana (Dissabte 17 de Juny) la colla de Gegants D’Alforja hem anat a Valls per celebrar la seva festa major de Sant Joan 2017 i estem molt agraïts perquè hagin volgut que hi seguéssim.

Aquesta festa és la 19a trobada de gegants que se celebra a Valls i que aquest any ha comptat amb moltes colles, nosaltres és la segona vegada que hi sortim i la colla dels gegants El Carrilet de Reus era la seva primera vegada. També van assistir els D’Alcover, Calafell, Masllorenç, Santa Coloma de Gramenet entre d’altres.

A les 17.45 h vam plantar els gegants a la plaça de Carme tal com estava previst i vam estar escalfant motors per a l’espera de què comencéssim la cercavila!!

Els nois de l’organització de la festa ens van donar totes les indicacions del recorregut i ens van indicar a quina hora començava la cercavila perquè ens anéssim preparant el repertori que havíem de tocar i que els geganters anessin escalfant per aguantar tot el que quedava de cercaviles amb la calor que feia.

Als volts de les 18.20 h vam començar la cercavila pels carrers de Valls, vam passar pel nucli antic, uns carrers molt estrets però mostrant l’encant que té Valls.

Els Geganters van tenir molta feina amb els balcons, els fanals i en uns dels carrers vam passar un moment molt complicat, com veureu en la galeria d’imatges, van haver de tombar els gegants, ja que una estructura metàl·lica que anava de paret a paret del carrer, estava molt baixa i els nostres gegants no hi passaven!!

 

En arribar a la plaça El Pati vam plantar els gegants i allí els organitzadors van anar anunciant totes les colles que hi érem allí i després els representants de cada colla pujaven a buscar un obsequi per assistir a la seva festa, una botella de vermut.

Un cop van acabar totes les presentacions vam tornar a carregar els gegants i vam anar cap a la plaça del Carme per a finalitzar aquesta cercavila que va durar unes 2 h aproximadament i que vam acabar tocant i ballant tots junts tal com podreu veure en el vídeo que ús deixarem al final d’aquest article.

 

Després de tota la festa tocava respondre fosses i ens vam dirigir a la Casa Càritas de Valls on allí ens tenien preparat un bon sopar per carregar forces i així acabar perfectament aquesta 19a Festa de trobada de geganters!

Agrair als organitzadors de valls perquè tot va sortir molt bé!, esperem poder estar-hi de nou perquè vam gaudir molt!.

 

Nota: Accedeix a la galeria completa prement aquí

 

Vídeo Alforja tocant varies colles juntes a Valls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *