Sortida Reus – Mercat de la fadrineta 2017

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 
El dissabte 7 d’octubre vam estar a Reus on es va celebrar el mercat de la fadrineta i on el gegant japonès complia anys i van voler celebrar amb companya de 28 colles geganteres.

Les colles que hi van participar van ser:

Colla Gegantera Botarell, Colla Gegantera Falset, Colla Gegantera Borges Blanques, Colla Gegantera Bellpuig, Colla Gegantera Vilallonga, Colla Gegantera el Fènix, Colla Gegantera la Selva, Colla Gegantera Pitots de Mont-roig, La Geganta Pastoreta Reus, Colla Gegantera les Dominiques Tarragona, Colla Gegantera c/ St.Anton Montbrió, Colla Gegantera I.P.M. Reus, Colla Gegantera Tortosa, Colla Gegantera Mora d’Ebre, Colla Gegantera Masllorenç, Colla Gegantera la Cleca Bràfim, Colla gegantera Sta. Barbara, Colla Gegantera al Santuari “geganto Japones “ Reus, Colla Gegantera Alforja, Colla Gegantera Vallmoll, Colla Gegantera Sabadell, Colla Gegantera Riudecols, Al Basilisc de Reus, Colla de nanos de Blancafort, Colla barri Montserrat, Grallers per la il·lusió, Colla gegantera Horts de Miro i Colla gegantera Barri Gaudi.

 

A les 17:30 h vam començar a plantar els nostres gegants, en aquesta ocasió vam plantar a la Saurina, la Ribeta i els més petits de la colla van plantar a l’il·luminat.

Vam esperar una estoneta i vam començar la cercavila als volts de les 18:30h on en iniciar la cercavila van arribar reforços i vam poder treure l’Almira també!

Vam estar recorrent els carrers que envolten el parc del trenet, al costat mateix de misericòrdia, passant just pel tram final de l’avinguda països catalans. En mig de la cercavila la Jove Colla Castellera per la il·lusió de Valls anava fent castells per donar més vida la festa gegantera.

A les 20:45h vam entrar dins del parc del trenet on al li vam fer vallada individual de les 28 colles i per finalitzar la Jove Colla Castellera per la il·lusió de Valls va fer un castell.

Els de la colla del gegant japonès li van voler dedicar la cançó del feliç aniversari i així van fer-ho!

Tot seguit vam fer el sopar de germanor entre totes les colles que hi vam assistir.

Donar les gràcies a la gent de Colla Gegantera al Santuari “gegantó Japones “de Reus per convidar-nos i desitgem que la vostra colla compleixi molts més anys!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *