Sortida Reus 2017 – 1a trobada gegantera la puríssima

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 
Aquest divendres 8 de desembre vam anar a Reus, a celebrar la 1a trobada gegantera de la puríssima concepció i del nucli antic.
Que recordin els de la colla, creiem que és la primera vegada que els gegants d’Alforja passegen pel nucli antic i la experiencia ha estat molt gratificant!

Les colles que hi van participar van ser:

CG de la Selva del camp, CG i grallera de l’Espluga de Francolí, Colla gegantera Passeig Torroja, CG i grallers d’Ascó, CG i grallera del Catllar, CG Horts de Miró, CG Barri Ponent, CG i grallers de Villalonga del Camp, CG IPM, CG i grallers del Carrilet de Reus, CG St margarida i els Monjos, CG Mora la Nova, CG i grallera d’Alforja, CG Roquetes del Garraf..

 

A les 8 h vam començar a plantar els nostres gegants, en aquesta ocasió vam plantar a la Saurina, Almira, la Ribeta i els més petits de la colla van plantar a l’il·luminat.

Un cop plantats a la plaça del teatre vam anar menjar l’esmorzar que ens va preparar l’organització de l’esdeveniment, els de la colla gegantera del Pere Mata.

Al voltant de les 9:30 va haver-hi la reunió de caps de colla per explicar tot el recorregut que faríem i les diferents parades que es farien.

Als volts de les 10:15 h vam iniciar la cercavila, primer va començar la banda de músics de Reus i després vam sortir nosaltres, vam estar recorrent els carrers que envolten el nucli antic de Reus i per últim va sortir la verge seguin a les altres colles.

A les 11:45h vam parar just davant de la església de reus on vam plantar els gegants i es va formar un passadís de gegants fins a la mateixa porta de la església de Sant Pere on va arribar la verge acompanyada de la banda de músics de Reus.

Allí vam esperar 45 minuts fins que va acabar la missa i vam continuar la cercavila, ara ens vam dirigir cap al Pallol i vam passar per la plaça mercadal que va ser molt emocionant poder veure els nostres gegants per allí!

A les 12h vam entrar dins de la plaça del Baluard on vam tindre que accelerar la ballada final, ja que l’organització ens va comunicar que es girava mal temps i amenaçava pluja!, ens vés agradat poder fer el ball individual però no va poder ser.

Un cop acabada la ballada final vam anar a recollir el record de la diada amb el nostre cap de colla i els nostres 3 gegantonets!

Agrair a la colla gegantera IPM que pensessin amb nosaltres i que ens hagin donat l’oportunitat de poder passejar els nostres gegants d’Alforja per nucli antic de Reus.

Amb aquesta sortida finalitzem la nostra temporada 2017, ha estat un any de transició de la nostra colla que l’hem superat molt bé!

 

 

Ballada gegants d’Alforja a la 1a trobada gegantera puríssima Reus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *