Sortida Perafort – 10è aniversari avellanes

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 
El dissabte 16 de setembre vam estar a Perafort on es va celebrar el 10è aniversari d’avellanes, l’organitzaven les joventuts de Perafort i van voler que la nostra avellana d’Alforja estigues present i així va ser!

A les 11:00 h vam començar a agrupar-nos les 10 colles que érem allí a l’espera que ens abissessin per començar la cercavila pel poble.

A les 12 h vam començar la cercavila i vam començar a fer ballar la nostra avellana fins que a la meitat del recorregut ens vam aturar per a refrescar-nos, ja que els de l’organització havien muntat un avituallament.

Després de 1 h de cercavila vam arribar a la plaça de l’església i allí van començar les presentacions de cada colla i els gegants que portaven i una ballada individual que ens va permetre lluir la nostra ribeta.

A cada colla ens van repartir els records d’aquest dia i, com no, les avellanes no hi podien faltar en aquest record.

Un cop acabades les presentacions vam poder fer la ballada final entre totes les colles, és el vall que podreu veure en el vídeo.

Un cop acabat la festa ens tenien preparar un dinar molt bo, una bona fideua.

Donar les gràcies a la gent de Perafort per fer que sigui una de les sortides més divertides i on ens hem trobat molt bé de la manera que ho tenien organitzat.

 

 

 

 

Resum 10è aniversari avellanes – Perafort

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *