Sortida Cornudella de Montsant – Dia dels Brivalls 2018

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Contra tot pronòstic es pot dir que es va celebrar la festa dels Brivalls de Cornudella de Montsant, anunciaven pluja, feia molt de fred, ja que estàvem a i a pesar d’això nosaltres a les 10:45h ja teníem plantats els gegants a l’entrada del poble.

Van anar arribant els gegants de Preades i d’Ulldemolins i també venia els diables de Les borges del camp acompanyats de la seva batucada.

Vam iniciar la cercavila amb retard i vam anar de l’entrada del poble, carrera amunt, fins a arribar a la placa del poble on allí vam anar entrant colla per colla fent la ballada individual fins a deixar pas als Brivalls que es preparaven per fer els seus castells.

Vam estar contemplant totes les modalitats que fan de castells i deixat parat es va passar l’hora d’actuació d’ells molt ràpid! Després vam fer una ballada individual abans d’ajuntar-nos els músics de les colles i animar la festa des de la plaça fins al local que tenen d’assaig que és on es feia el dinar.

Allí ens vam trobar que tenien banda de músics que van estar animant a l’espera de què els cuiners fessin la paella! Després del dinar tenien preparades diverses actuacions dels petits de la colla que van ser molt divertides!

Ens ho vam passar molt bé a pesar del fred i esperem que l’any vinent tornin a comptar amb nosaltres que allí hi serem sense pensar-s’ho!

 

 

 

Dia dels Brivalls 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *