Sortida Cambrils 2017 – Festa Yoel

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 

Aquest dissabte dia 29 la colla de Gegants D’Alforja hem anat a celebrar una festa molt especial, es tracta de la festa d’un nen que es diu Yoel que està lluitant per superar aquesta maleïda malaltia anomenada Càncer!

En aquesta trobada de geganters hi han participat les següents colles:
C.G. Sant Antoni de Montbrió, Gegants de Botarell, Gegants de la Selva del Camp, Colla gegantera d’Alforja, Colla gegantera Pere Mata de Reus.

Vam plantar els gegants a les 10.30 h i tots els nens volien tocar la nostra Ribeta. Vam haver d’esperar una miqueta, ja que algunes colles arribar tard perquè es van perdre, coses que passen.

S’ha de dir que l’organització d’aquesta festa ho tenia tot previst i tenien servei de bar i música per animar la festa entre acte i acte.

A les 11 h van començar a explicar un conte per als nens que el van escoltar molt atentament, és un conte que es diu “La Keka i els ous màgics “que va d’una bruixa que sempre està enfadada i veu que els ous de la felicitat i roba els ous de la felicitat pensant que sense fer res els ous la farien que siguis més feliç i no va ser-ho fins que li van explicar quines són les paraules que havia de dir perquè funciones!
El moment més emotiu va ser quant, per videoconferència, el Yoel es va comunicar amb els qui estàvem a la festa per saludar i veure com estàvem explicar el conte que més li agrada a ell!
 

Al voltant de les 11.30 h vam començar a fer ballar els gegants!, vam començar els nostres gegants d’Alforja i després van anar sortint un a un les colles que érem allí.

Per tancar la festa gegantera vam fer 2 cançons conjuntes amb les altres colles i vam donar pas a la colla de timbalers “Cop de cap”.

 

Estem molt orgullosos d’haver pogut contribuir d’alguna manera en l’ajuda que el Yoel es mereix i per això el nostre company Agustí va portar unes polseres perquè es vengessin i que tots els beneficis anessin directament per al Yoel!

Aquestes polseres, a partir d’ara les podreu demanar des d’aquesta web, en l’apartat de catàleg i serviran per ajudar a altres nens que també pateixin aquesta malaïda malaltia!

 

 

 

Vídeo Gegants Alforja ballant a Cambrils

 

Vídeo ballada conjunta a Cambrils

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *