Sortida barri Serrallo Tarragona 2017

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 
Aquest cop ens hem desplaçat cap a Tarragona, en concret al barri de pescadors del Serrallo, la sortida a l’inici, per als músics d’Alforja es presentava algú complicat però al final ho vam superar amb nota!

Vam arribar al voltant de les 9:20 h i a corre-cuita vam començar a plantar els nostres gegants tot just al costat del port on ja hi havien diverses colles que els tenien plantats, la veritat que lluïen els gegants amb els vaixells de fons.

Tot just els vam plantar, ens vam dirigir on ens convidaven a l’esmorzar a agafar forces per iniciar la cercavila que es presentava llarga, unes 2 h i mitja aproximadament.

Als volts de les 10.30 h vam iniciar la cercavila i com ja hem comentat abans, per als músics dels gegants d’Alforja no es presentava gents fàcil, ja que en aquesta ocasió els nostres grallers no van poder venir i havíem d’afrontar tota la cercavila amb només els nostres timbals!

Vam començar a passar pels carrers del Serrallo i la gent se’ls veia molt animats, hi havia força gent pels carrerons.

En un dels trams els nostres gegants havien de fer vall individual i vam acudir als músics dels gegants de L’Hospitalet de Llobregat perquè ens acompanyessin un parell dels seus grallers i els hi hem d’agrair que ens donessin un cop de mà i ens vam compenetrar molt bé tots plegats!

Als volts de les 12.15 h vam anar al punt d’inici i fent una fila vam anar a la plaça de l’església del Serrallo on vam plantar els gegants.

Allí el presentador de la festa gegantera va començar a explicar la història, una a una, de tots els gegants que érem allí, en cada història que explicava els gegants de la mateixa feien el seu vall individual. Un cop més els grallers de l’Hospitalet de Llobregat ens van donar un cop de mà perquè els nostres gegants poguessin fer la ballada.

Acte segut vam fer la vallada conjunta per a finalitzar la X trobada gegantera del Serrallo

Les colles que hi vam assistir són:

Colla Gegantera del Barri del Port (Tarragona), Colla Gegantera de El Carrilet (Reus), Colla Gegantera Hospitalet de l’Infant (Tarragona), Colla Gegantera d’Alforja (Tarragona), Colla Gegantera de la Beguda Alta (Barcelona), Colla Gegantera de les Borges Blanques (Lleida), Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (Castelló), Gegants i Bestiari del Drac D’or de l’Hospitalet de Llobregat(Barcelona), Colla Gegantera de Vacarisses (Barcelona), Colla Gegantera de Tortosa (Tortosa), Colla Gegantera del Serrallo (Tarragona)

 

X Trobada Gegantera del Serrallo 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *