Sortida l’Ampolla 2017

 

Aquest cap de setmana (Dissabte 24 de Juny) la colla de Gegants D’Alforja hem anat a l’Ampolla per celebrar la seva festa major de Sant Joan 2017 i estem molt agraïts perquè hagin volgut que hi seguéssim.

En aquesta trobada de geganters hi han participat les següents colles:
C.G. de Ferreries (Tortosa), C.G de Rasquera, C.G. de Móra d’Ebre, C.G. de Móra la Nova, C.G. D’Alforja, C.G. de Falset, C.G. de la Riera de Gaià i C.G de Salou.

A les 17.30 h vam plantar els gegants tal com estava previst i vam estar escalfant motors per a l’espera de què comencéssim la cercavila!!

Totes les altres colles anaven plantant els gegants i la televisió local anava gravant com començava la festa.

Als volts de les 18.00 h vam començar la cercavila pels carrers de l’Ampolla, vam passar pel nucli antic, i vam continuar fins a la plaça que hi ha tot just al port de l’Ampolla on vam plantar de nou tots els gegants.

Es pot dir que aquell dia la calor i el vent que sol fer per aquestes dates ens van donar una treva i es va poder fer molt bé les 2h de cercaviles.

 

En arribar a la plaça del costat del port vam anar entrant colla per colla tocant fins que els vam plantar a tots. Allí ens vam decidir a tocar tots conjuntament abans de continuar la cercavila fins a l’ajuntament o allí la finalitzàvem.

Es pot dir que és una cercavila molt bonica i amb molts trams diferents amb unes vistes al mar impressionants, en la nostra galeria d’imatges les podreu veure totes i podreu reviure aquell dia com el vam viure nosaltres.

 

Després de tota la festa tocava respondre fosses i uns bons entrepans que ens van donar l’organització de l’Ampolla ens els vam menjar!

Agrair als organitzadors de l’Ampolla perquè tot va sortir molt bé!, esperem poder estar-hi de nou perquè vam gaudir molt!

 

Nota: Accedeix a la galeria completa prement aquí

 

Vídeo Alforja tocant varies colles juntes a l’Ampolla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *