Sortida a l’Ampolla – Sant Joan 2018

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Aquesta sortida ja la tenim com a fixe, cada any hi tornem i ens agrada molt que contin amb nosaltres, es una sortida. Aquest any hem estat menys colles:

CG de Ferreries (Tortosa), CG de Rasquera, CG de Móra d ́Ebre, CG de Móra la Nova, CG d ́Alforja, CG de Falset, CG de la Riera de Gaià i CG de Salou.
 

Als volts de les 17:30 vam arribar, vam treure els gegants i vam anar cap a la Plaça Manel Ferre on ja estaven plantats les altres colles. Aquest cop els nostres músics van unir forces amb els músics de Falset, ells necessitaven timbalers i nosaltres grallers.

Aquest cop vam ser prou geganters per poder treure a l’Almira, Saurina, Ribeta i el més petit de tots… l’Il·luminat!

 

A les 18:30 puntuals vam iniciar la cercavila i ho vam fer tocar “Gener” perquè poder provar com sonàvem i la veritat és que vam encaixar perfectament!

Ha estat una cercavila molt animada, ja que els músics de Falset toquen molt bé i amb moltes ganes, no ens va donar temps de descansar!

Quasi arribant a la plaça que hi ha al costat del port, vam tocar una cançó del “Paquito el Chocolatero” que ens va agradar molt de tocar i que no havíem tocat mai però segur que l’aprendrem!

Un cop arribat a la plaça vam plantar els nostres gegants i algunes colles van fer ball individual a l’espera que es fes la ballada conjunta que donaria per finalitzada la cercavila!

Un cop acabat vam tornar cap Alforja, vam voler fer un sopar de germanor amb els entrepans que ens havien donat l’organització de l’Ampolla!

Hem d’agrair, de nou, als músics de Falset per fer-nos gaudi tant de la manera tan meravellosa que toquen! Esperem tornar a repetir-ho!

 

 

 

L’ampolla 2018 – Sant Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *