Sortida a la VI Trobada gegantera de Botarell

 

El dia 07 de juliol, després de temps que els nostres gegants no anessin pels carrers de Botarell, els hem fet ballar pels seus carrers!

Les colles que hi vam participar són:

Colla geganters i grallers Sere i Marinada de Les Borges del Camp, Colla Gegantera i Grallera d’Alforja, Gegants de l’aguilot (Tortosa), Colla gegantera de Falset, Colla gegantera IPM (Reus), Gegantó Japonès (Reus), Gegants del barri d’avall de Tivissa, Colla gegantera de Tortosa, Colla gegantera i grallera de Ulldecona, Colla gegantera de Villalonga del Camp.

 

Als volts de les 16:40h vam arribar, vam treure la Saurina, la Ribeta, l’il·luminat i els vam plantar a la plaça de la font vella, mentres esperàvem per començar la cercavila van anar fent les presentacions de les colles que hi participaven, en aquest moment ens van arribar reforços i vam poder treure a l’Almira també!

En el que fa als músics, érem 2 grallers, 2 timbals fons i 1 timbal que vam defensar la cercavila amb molta il·lusió, ja que al principi ens feia respecte perquè hi havia molts bons músics però ens vam deixar anar i ens va sortir molt bé!!

A les 18h puntuals, vam començar la cercavila, anàvem al darrere dels gegants de Falset i vam començar a passejar els nostres gegants pels carrers de Botarell.

Vam passar pel costat de la Iglésies i vam anar passant pels seus carrerons fins a fer la volta al poble i tornar de nou al punt de partida on allí van començar les ballades individuals!, en el vídeo que ús deixarem més avall podreu veure com ho vam fer els nostres gegants ballant la cançó de Vilanova.

Un cop acabades les ballades individuals, que hem de dir que ens agraden molt, van començar a repartir els premis de les colles que s’havien apuntat al Top 10 de la trobada; els gegants de l’institut del Pere mata es van emportar diversos premis i els músics de Falset es van emportar el premis dels millors músics i no és per a menys! Els propis de Botarell es van emportar el premi als més elegants.

Després de l’entrega de premis i de recollir el record de la trobada, vam fer la ballada final i ens va donar la festa per acabada, després ens vam dirigir al poliesportiu on ens esperava un bon sopar amb Pollastre a l’ast i patates xips!

De nou agrair a la colla gegantera de Botarell que ens hagin convidat!, us va quedar genial la trobada!!

 

 

 

Ballada individual a Botarell 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *