Sortida a la festa major de Prades 2018

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

El dissabte 25 d’agost vam estar a la festa major de Prades on feia temps que no ens retrobàvem amb els seus gegants els quals en som els seus padrins.
Hem recorregut els seus carrers i ballat a la plaça central on més tard ho han fet els nostres companys, els #balldediablesalforja que hi han omplert de llum la foscor de la nit freda de Prades.

A les 18h vam plantar els nostres gegants a l’entrada del poble, aquest cop els vam poder treure tots i junt amb 4 colles més vam omplir la plaça.

Als volts de les 19:15h vam iniciar la cercavila pels carrers de prades, carrers on vam haver de portar tombar els nostres gegants, ja que les banderoles ens impedien el pas.

Pels carrers ens van oferir vi i pastes per a agafar forces i és d’agrair l’amabilitat en la qual ho feien.

Eren quasi les 20h que vam arribar a la plaça principal on si troba l’església i l’ajuntament i on és concentrava el màxim de públic d’aquesta cercavila, allí vam fer les vallades individuals i van acabar per ballar els gegants de Prades que al final van aconseguir que els portadors geganters del poble s’animessin a treure’ls.

Quan van acabar les ballades vam fer la ballada final i vam anar cap a l’entrada del poble on tenen la sala d’actes i allí ens van convidar a sopar pa amb tomàquet i embotit!

 

Per acabar bé la nit els nostres companys, El ball de diables d’Alforja van començar a les 22:30h a encendre el Bou d’Alforja en mig de la plaça i després els diables van començar a fer foc pels carrers de Prades i finalitzar a la plaça central amb exhibició de focs junt amb el Bou d’Alforja i van fer que la gent que volia balles sobre el foc dels diables.

Gràcies gent de Prades per comptar amb nosaltres per venir a la vostra festa major i animem a la vostra colla gegantera a animar als joves de Prades a què no es perdi aquesta tradició!

 

 

 

Gegants d’Alforja a Prades 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *