Sortida a la 2a trobada gegantera de Castellvell

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Aquest any hem estat convidats a la segona trobada gegantera que organitzen la gent de Castellvell i ja tocava que els nostres gegants d’Alforja coincideixin en alguna trobada d’aquesta temporada, ja que els nostres músics sí que havien anat amb els seus però els geganters encara no!

Les colles que hi vam participar són:

Colla gegantera i grallera d’Alforja, el gegantó japonès, colla gegantera de Massllorenç. colla gegantera del port de Tarragona, Colla gegantera de Vinyols i els arcs, colla gegantera de Mora d’Ebre

 

Als volts de les 17:10h vam arribar, vam treure la Saurina, la Ribeta, a l’il·luminat, a la furia i els vam plantar a la rotonda que hi ha a l’inici del poble, passat el poliesportiu, els vam plantar molt d’hora, ja que vam haver d’esperar que arribessin les altres colles i vam aprofitar per anar perdre alguna cosa per refrescar-nos!

Sobre les 18h:45 vam començar la cercavila i vam començar a pujar pels carrers de Castellvell fins a arribar a la plaça de l’ajuntament, allí ja ens vam embolicar una miqueta, ja que ens havien dit que havíem de fer una ballada individual i ens pensàvem que ja tocava i…. no, no tocava!

Un cop passat la plaça vam continuar pujant fins a l’església, pel camí havíem d’anar pujant les banderoles que havien posat de punta a punta del carrer, ja que els gegants no passaven!

Després va tocar patir una miqueta, ja que hi havia una forta baixada que per sort els geganters van poder baixar-la sense problemes.

Vam arribar al carrer que donava, de nou, a la plaça de l’ajuntament on ara si, tocava fer les presentacions dels gegants i les ballades individuals. Els nostres músics conjuntament amb els músics de Tarragona van tocar per als gegants del Port, els gegants d’Alforja i per Masllorenç que no portaven músics.

Ara va tocar el torn de repartir els records, ens van fer entrar a un local que hi ha a la plaça de l’ajuntament on vam passar una estona molt divertida, ja que la nostra cap de colla en substitució del cap de colla habitual, li van fer posar una corona de Rei i una capa negra que posava “Soc el cap de Colla “i li va tocar portar-la fins al final!

Vam continuar la cercavila i vam anar baixant fins al centre d’iniciació infantil de Castellvell on vam fer la ballada final.

Ja teníem preparades les taules i per al sopar hi havia; pa amb tomàquet i embotit.

Gràcies Colla gegantera de Castellvell per haver-nos convidat i desitgem estar en moltes trobades més que organitzeu!

 

 

 

2a trobada gegantera Castellvell – editat Gegants port TGN

 

Resum 2a trobada gegantera Castellvell – editat Gegants Alforja

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *