Sortida Capafonts 2017

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 

Aquest dissabte dia 5 d’agost la colla de Gegants D’Alforja hem estat a la festa major de Capafonts on un poble petit ha fet una festa major molt gran!

Vam plantar els gegants a les 10.30 h, en aquesta ocasió vam treure la Saurina i la Ribeta, ja que érem poc geganters. La vam plantar a l’inici del poble i ens feia una miqueta de por, ja que feia pujada, però sort que no feia vent i es va aguantar bé la nostra geganta. Després vam anar a donar una volta pel poble que feien mercat i vam anar a conèixer els seus carrers fins a arribar a l’església on vam poder deixar les nostres coses.

A les 11 h van començar la cercavila, vam tenir l’anècdota de trobar un cable d’electre que no ens deixava passar i vam haver de tombar la nostra geganta per a poder continuar. Vam anar fent diverses plantades a diversos punts del poble fins que vam arribar a l’església on allí vam anar ballant colla per colla fins que es va fer l’hora de dinar.

Després de la ballada vam entrar tots els gegants a dintre de l’església per resguardar-los de la calor i després vam anar a dinar. Ens tenien preparat una bona fideua i després vam poder tenir una estona per anar a la piscina a l’espera que arribes la ballada final!

 

A les 17 h vam tornar a treure els gegants de l’església per a preparar la ballada final, vam sortir colla per colla i vam acabar amb la ballada final que va ser als vols de les 18 h.

Estem molt contents d’haver estat a la seva festa major i esperem tornar a repetir l’any vinent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *