Sopar i benedicció del gegant Baleta

 

Tot tenia que transcorre en un paratge diferent, havia de ser a l’ermita de Puigcerver però les previsions meteorològiques van fer que 2 dies abans d’aquesta festa ho haguéssim de gestionar-ho per fer-ho tot al nostre poble!

Va sortir tot genial, un sopar molt bo i un ambient immillorable!, jocs d’entreteniment, l’enxancarra percussió que va tocar a les escales del pavelló, música moderna amb instruments tradicionals de la mà dels Xarrups de Reus i per acabar una sessió de dj’s impressionant!!

Un dia històric per la nostra colla, un dia que estem orgullosos de poder presentar al poble d’Alforja el nou gegant d’Alforja que ha estat fruit de la col·laboració de moltíssima gent del poble que han fet possible l’elecció d’aquest personatge el qual representa aquest nou gegant, el pastor Baleta!

A les 11h missa amb el mosset Eduardo que feia la seva última missa aquí a Alforja, ell va beneir el nou gegant d’Alforja juntament amb els peques de la colla gegantera, i després que passessin els padrins de Tàrrega, l’escultor Sergi Iglésies, el president de la junta de Puigcerver en Casi Rodríguez i l’alcalde d’Alforja en Juanjo Garcia… es va passar a destapar el nou gegant Baleta!

En acabar vam sortir a la plaça de l’església on els diables d’Alforja li van donar la benvinguda ballant com ells ho saben fer!, tot seguit vam fer la primera ballada oficial on els timbalers petits de la colla juntament amb els grallers, van tocar el timbal perquè balles, en solitari, en Baleta!, després es va fer una segona ballada on van ballar els gegants d’Alforja i els gegants de Tàrrega!

A la plaça de dalt ens vam dirigir per continuar la festa!, allí també es va fer un vermut popular per acabar aquest esdeveniment tan especial i històric per Alforja!!

Un agraïment a tots els qui han participat i han fet possible que es fes realitat que aquest nou gegant veges la llum i en especial ho volem agrair a l’Ajuntament d’Alforja que també ho ha fet possible!, gràcies de tot cor a tothom!! ?

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *