Sant Joan a l’Ampolla 2019

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2019 | 0

 

Aquesta sortida mai i fallem!, és una sortida que l’acabem amb el sopar d’estiu de la colla i esperem que aquesta tradició no es perdi mai!

És una de les que costa més, venim de passar la nit de la revetlla de Sant Joan i ni que hagin passat unes hores es fa dura però ens agrada molt i per això no hi faltem mai!

Vam arribar als volts de les 17:20h i vam plantar al costat de l’ajuntament a l’espera de començar la cercavila! Vam començar la cercavila i els carrers hi havia molta gent i això sumat a què està a la bora de mar ens fa que estiguem tots molt animats!

Aquest cop anàvem ben equipats de geganters i vam poder treure tots els gegants, de músics també anàvem complets.

Als volts de les 18:30h arribàvem a plaça que hi ha al costat mateix del port, vam entrar tocant i els vam plantar a l’espera que les altres colles fessin el mateix i així arribes el moment de fer la ballada final!

Ja vam recollir els gegants i vam anar a recollir la caixa on hi havia els entrepans que ens va donar l’organització i vam marxar cap Alforja on teníem una sala reservada per al sopar d’estiu de la colla!

Com sempre agrair a l’Ajuntament de l’Ampolla per pensar amb nosaltres any rere any per celebrar la seva festa de Sant Joan comptant amb nosaltres!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *