Portes obertes geganteres 2017

 
El que hem fet avui diumenge dia 9 de Juliol del 2017 ha estat una experiència molt bonica, ja que veure la cara de felicitat dels nens quant provaven els gegants més petits que tenim, no te preu!

Als volts de les 11 del matí hem començat a plantar els nostres gegants davant mateix del pavelló i també hem començat a preparar el circuit que, qui volgués provar els gegants, podria fer.

També hem muntat una taula sota l’ombra d’un arbre com a punt d’informació i també per a poder omplir el formulari a qui és vulguis apuntar a formar part de la nostra colla.

A les 12 h hem començat amb música aquesta festa gegantera i hem donat pas per a qui volgués que vingues a provar els gegants o a demanar informació de qui som, que fem i com fer per entrar a formar part de la nostra colla.

Han vingut nens amb els seus pares i els hem ajudat a entrar dintre dels gegants petits perquè poguessin fer el circuit en forma de U, també hem animat als pares a provar els més grans.

Altra gent ha demanat informació sobre gralles, timbals i d’altres funcions que podrien exercir per formar part de la colla.

Un dels moments més especials i divertits és quan hem agafat al nostre gegant La Ribeta i un dels gegantons manotes i ens hem dirigit amb els músics cap a la piscina on és celebrava la festa “mullat per l’esclerosi múltiple” i hem desfilat pel voltant de la piscina fent saltar més d’un somriure als qui allí estaven.

Després hem continuat donant informació als qui s’apropaven fins que han donat les 14 h hem fet l’últim vall abans de donar per finalitzada aquesta jornada de portes obertes!

Igualment, des d’aquest resum també ús volem donar l’oportunitat, aquí o vulgui, de poder-se apuntar a la nostra colla!

Busquem: Grallers, geganters, gent per a la logística, reporters fotogràfics i editors web. Si estàs interessat, només has de contactar amb nosaltres i t’apuntem com a eventual o fix de la colla!

Estem molt contents de com ha anat tot i d’haver complert els objectius que buscàvem fent aquestes portes obertes! Gràcies a tots els que heu vingut, heu deixat que els vostres fills provessin els gegants petits i també gràcies a tots els qui ús heu interessat pels nostres gegants i la nostra colla!, fins a la pròxima!

 

 

Vídeo Portes obertes d’Alforja 2017 – 1

Vídeo Portes obertes d’Alforja 2017 – 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *