Que farem aquest mes de Juliol?

publicat ha: Blog | 0

 

Aquest més de juliol el tenim plens d’activitats al nostre poble d’Alforja i també un parell de sortides que a continuació ús detallarem!

 

 

 

 

Taller de gralles i timbals

El dia 7 de Juliol tenim el nostre taller de gralles i timbals on qui vulgui participar podrà venir al casal de cultura d’Alforja i podràs aprendre:

El taller de gralla consistirà a aprendre nocions bàsiques per a la correcta interpretació de la gralla. Aprendran a identificar les notes de la gralla, a llegir les partitures que es treballen en el taller, a identificar si es toca correctament o no i a cuidar l’instrument.

En el taller de timbal aprendrem a desmuntar un timbal, les parts d’un timbal, com tocar correctament un timbal.

més informació


 

 

 

Jornada de portes obertes dels gegants d’Alforja

El diumenge dia 9, al Parc dels amics d’Alforja, cap al migdia estarem realitzant portes obertes per a tothom qui vulgui vindre a provar els nostres gegants i es vulgui apuntar a formar part de la nostra colla.

Els músics de la colla estarem animal la velada tocant les cançons que sempre interpretem en les nostres sortides, així si algú vol provar els nostres gegants, ho podrà fer com si d’una sortida és tractes.

Tindrem una petita carpa per a qui vulgui omplir el formulari perquè el podem incloure en la colla!

També podràs apuntar-te a graller, reporter fotogràfic o per a suport logístic en les nostres sortides!

Entre les activitats que hi farem està:

– L’aixecament de gegants
– Circuit perquè els més petits puguin provar els gegantets que batejarem aquest Octubre
– Circuit per als més grans, perquè puguis provar i veure si t’animes a venir a ballar a les nostres sortides geganteres!
– Música de timbals i gralles per animar la festa de portes obertes!

 

T’hi esperem!, aquestes portes obertes les convertirem en una veritable festa gegantera!


 

 

Sortida al Serrallo ( Tarragona )

El dia 15 de Juliol estarem al barri del Serrallo de Tarragona, es tracta de la X Trobada Gegantera que se celebra al barri i serem un total d’11 colles:

Colla Gegantera del Barri del Port (Tarragona), Colla Gegantera de El Carrilet (Reus), Colla Gegantera Hospitalet de l’Infant (Tarragona), Colla Gegantera d’Alforja (Tarragona), Colla Gegantera de la Beguda Alta (Barcelona), Colla Gegantera de les Borges Blanques (Lleida), Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (Castelló), Gegants i Bestiari del Drac D’or de l’Hospitalet de Llobregat(Barcelona), Colla Gegantera de Vacarisses (Barcelona), Colla Gegantera de Tortosa (Tortosa), Colla Gegantera del Serrallo (Tarragona)

A les 9:30 h del matí ja estarem allí per plantar els gegants al Passeig Marítim del Serrallo i a les 10:30 h iniciarem la cercavila pel barri del Serrallo. El ball final tindrà lloc a la Plaça Bisbe Bonet aproximadament a la 13 h

Ús hi esperem!!


 

 

Sortida Cambrils – Festa solidaria Yoel

Ens ha arribat un correu electrònic a través d’aquesta web d’una treballadora de llar d’infants municipal Maria Dolors medina de Cambrils que ens ha emocionat i ens ha fet, sense pensar-ho, obrir la nostra agenda de sortides per incloure aquesta.

És una festa solidària per un nen que es diu Yoel que està lluitant, com un valent, per superar aquesta maleïda malaltia anomenada Càncer!
Abans de tot volem donar el nostre suport, des de la nostra associació Gegants i grallers d’Alforja a la seva família perquè tinguin molts ànims per afrontar aquesta dura malaltia!

El dissabte dia 29 de Juliol a les 11 h plantarem els nostres gegants al parc de nou cambrils, les colles que assistirem seran:
Colla gegantera de Sant Antoni de Montbrió, Gegants de Botarell, Gegants de la Selva del Camp, colla de gegants de Reus i Cola gegantera d’Alforja.

Esperem poder transmetre molts ànims a Yoel perquè segur que s’era molt fort i guanyarà!


 

 

Sortida Urbanització Portugal ( Alforja )

El dia 30 de Juliol estarem a la urbanització Portugal (d’Alforja) celebrant la seva festa major, a les 11 h de matí plantarem els nostres gegants i tot seguit els farem ballar fins a les 12 h conjuntament amb les altres entitats d’Alforja que compartirem aquesta hora que durarà abans que no es faci la missa en el pinar.

A les 12: 30 h tenim vermut electrònic i a les 14: 15 h ens espera una gran paella popular que faran els organitzadors. Pels qui vulgueu estar teniu fins al dia 27/07/2017 per comprar el tiquet per 10 €

Ús hi esperem per gaudir de la festa major de la Urb. Portugal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *