La Marató gegantera d’Alforja 2017

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2017 | 0

 

Diumenge 3 de Desembre vam col·laborar amb La marató de TV3 que aquest any recapten per a la investigació de les malalties infeccioses. Ha estat una de les sortides més dures de l’any, ja que les condicions climatològiques no ens han acompanyat, feia molt de fred (3 graus de temperatura) i a part molt de vent. A causa de la situació meteorològica no vam poder treure els nostres gegants per fer la cercavila així que els nostres companys de l’Enxancarra i els músics de la Colla gegantera i grallera d’Alforja vam iniciar la cercavila tal com havíem anunciat!

 

Com no vam poder plantar els gegants pel fort vent que feia, vam iniciar la cercavila als volts de les 11:15h, vam començar l’Enxancarra i anàvem alternant amb els músics dels Gegants d’Alforja.

Hem de dir que va costar moltíssim de tocar les gralles, ja que amb el fred que feia no volien sonar bé i per molt que volguéssim no acabava de sortir perfecte, els dits no responien com voldrien així que vam optar per donar més protagonisme als nostres companys.

 

A les 12 h vam arribar a la plaça de dalt on allí ja vam poder treure a la ribeta i al Solet perquè poguessin ballar ni que siguis, ja que ja en tenien ganes.

Allí vam poder tocar una mica millor i entre els de l’Enxancarra i els músics dels Gegants d’Alforja vam fer que la festa acabes de la millor manera possible!, tots es van animar i això ens va ajudar a superar el fred que feia.

 

A les 13 h vam donar pas al vermut popular per tal de complir l’objectiu de recaptar fons per la marató de la TV3 on hem d’agrair a tots els van venir, ja que, a pesar del fred que feia, van col·laborar molt amb aquesta causa! Esperem que amb el nostre granet de sorra contribuïm a millorar aquesta gran tasca que fan els qui investiguen per aquestes malalties infeccioses!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *