Festes de l’associació de veïns del santuari de Reus

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Aquest any tornem a les festes de l’associació de veïns del santuari de Misericòrdia de Reus o aquest any com a novetat és l’estrena del seu nou gegant, el Pere Ganxet que ens ha agradat molt com ha quedat i des de la colla gegantera li donen la benvinguda al món geganter.

A les 17h ja teníem els gegants plantats i mentre la batucada feia la seva cercavila nosaltres esperàvem poder començar la cercavila acompanyats d’aquest nou gegant.

Vam iniciar la cercavila vora les 18h i vam passar per davant de Misericòrdia per pujar un tros de l’avinguda països catalans.

 

Tot anava bé però en un moment de la cercavila vam presenciar com una dona que volia anar al supermercat amb el seu cotxe es va posar nerviosa, ja que volia passar entremig de la cercavila i es va posar a accelerar el seu cotxe com si amenaces en atropellar si no ens apartàvem! Per sort no va passar res però, demostra el poc civisme d’algunes persones, no calia, ja que només era esperar els 10 minuts que tardàvem a passar per aquell tram.

Després de l’ensurt vam seguir el camí cap al part del trenet de Reus on allí vam plantar els gegants a espera que ens toques fer el ball individual i el ball final!

Després a sopar on teníem pollastre l’ast i amanida que es van fer esperar perquè ens arribessin a les nostres mans!

Gràcies per comptar amb nosaltres en aquesta 3a edició de la vostra festa gegantera del barri!

 

 

Gegants d’Alforja a 3 edició festes santuari de Reus

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *