Festas al carrer de Viserta – Monistrol de Montserrat

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2019 | 0

 

Tenir una fotografia dels nostres gegants al peu de les muntanyes de Montserrat és una cosa que encara no teníem i que ens va fer molta il·lusió poder-la fer! Una sortida molt complicada però que la vam poder superar amb èxit!

Ja vam començar amb gent que no va poder venir a l’últim moment i vam haver de demanar ajuda a l’organització de la festa perquè ens poguessin ajudar a treure els 2 gegants que tenim!

Vam arribar a les 17h de la tarda a pàrquing del tren cremallera de Montserrat on al costat es troba el barri de Viserta que és on es feia la festa!

Ens vam reunir amb el noi que ens ajudarien a portar els nostres gegants, en Nacho, en Víctor de Castellvell ja venia amb nosaltres.

Abans d’anar a la plantada no ens podíem deixar perdre la sessió de fotos amb les muntanyes de Montserrat de fons!

Vam plantar els gegants en una petita plaça i vam mirar la dificultat de la cercavila i vam dir que patiríem una miqueta, ja que tenien les banderoles de la festa major i no passàvem en la majoria d’elles i així va ser, molt dels cops havíem de tombar els gegants per poder passar!

Era un carrer que al final giràvem cua i tornàvem al punt de partida on allí vam fer la vallada individual, només 1 graller i 3 timbalers vam fer que sones la música perquè els nostres gegants poguessin ballar!

Després d’un bon sopar ja tocava tornar cap a casa que l’endemà tocava matinar per anar a treballar!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *