Els gegants d’Alforja també corren pels camins de la llibertat

 

El 28 d’abril els Gegants d’Alforja vam voler ser presents en l’acte que es celebrarà conjuntament amb altres pobles de Catalunya, es tracta d’unir les terres de l’Ebre fins a Montserrat i s’anomena “Corre pels camins de la llibertat”.

A les 12 vam plantar els gegants al mig de la Plaça Mercadal d’Alforja on si troba l’ajuntament, ja començava a venir la gent que volia estar present quan els corredors arribessin a la plaça, havien sortit de Riudecanyes, passant per l’ermita de Puigcerver i fen parada a Alforja per després continuar la marxa fins a Reus.

Esperant que arribessin els corredors, els nostres companys de la Enxancarra percussió d’Alforja van començar a animar la festa i anaven alternant amb els músics dels gegants d’alforja que vam tocar cançons noves que farem aquesta temporada i que podem dir que ens van sonar molt bé i a la gent els va agradar molt escoltar cançons que no s’havien tocat o feia molt de temps que no es tocaven a Alforja.

Al voltant de la 13:30 van arribar els corredors mostrant una pancarta groga dels camins de la llibertat, on es podia veure tots els pobles per on anava passant i anaven senyalant per indicar que ja havia passat per aquell poble.

Va ser el moment que els músics dels gegants d’Alforja toquessis l’himne dels segadors on es va donar pas al discurs i la foto de grup que donava per finalitzada aquesta diada on ens va agradar molt poder participar i fer d’aquest dia reivindicatiu tota una festa per la llibertat dels nostres presos polítics

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *