Apadrinament de La Ribeta amb el gegantó Pau Miro de Reus

 

Aquesta sortida està dedicada a la nostra Ribeta, aquest dia es farà l’apadrinament oficial, ja que ja érem padrins però no s’havia fet cap acte oficial!

Les colles que hi van participar són les següents:

Barri Gaudi, Vinyols i els arcs, Gegants de Colldejou, gegants de la Canonja, Gegants de Castellvell, Gegants de Bellpuig, Gegants de St Pere i St Pau, La colla gegantera i Grallera d’Alforja i el gegantó Pau Miro de Reus.

Ja no es pot dir que no hi ha agut acte oficial de l’apadrinament de la nostra Ribeta amb el gegantó Pau miro!

A les 10 arribàvem a la plaça que hi ha al carrer Modest Gené on les altres colles començaven a plantar els seus gegants i a les 11h començàvem la cercavila.

No va ser massa llarga, vam vorejar el barri i en un anàvem fent vallades individuals per tot el recorregut, en un dels trams que creuava un carrer vam haver d’anar molt en compte, ja que el fort vent quasi tuva a alguns gegants!

Al tornar a la plaça vam fer les presentacions i valls individuals fins que el cap de colla del gegantó Pau Miro va fer un discurs on es feia oficial, per fi, l’apadrinament entre la nostra Ribeta amb el seu gegantó!

Tot seguit vam fer la vallada final i vam passar a degustar un bon vermut per acabar la festa!

Queda com a dia oficial d’apadrinament de la nostra Ribeta amb el gegantó Pau Miro el dia 19 de maig de 2019 a les 12:25h

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *