Així va ser el dia de la votació del nou gegant d’Alforja i els resultats

 

Dia històric per la història dels gegants d’Alforja, un dia ple d’emocions on hem culminat el procés participatiu que fa temps que hi treballem i que hem volgut implicar a tot el poble d’Alforja.

A les 16h ja vam començar a preparar els preparatius perquè estigues tot a punt per a l’obertura de les portes.

A les 16:30h puntuals ja teníem els primeres participants del poble que van donar el tret de sortida perquè anessin votant la demés gent que va anar venint.

Mentrestant els músics vam començar a animar la festa i van decidir fer una cercavila pel poble d’Alforja com a reclam perquè tothom s’animes a venir a votar!

Vam arribar fins al parc dels amics d’Alforja i vam fer ballar els gegants per la gent que allí estava, també vam entrar a veure una part del partit de futbol que s’estava jugant amb l’equip femení de Futbol Sala d’Alforja,

A 30 minuts d’acabar la votació ja vam anar cap a la casa de cultura on s’havien de tancar les votacions, eren les 20h que van votar els últims que hi quedaven i al tancar es va anar a imprimir el vot que també s’havia fet per Internet.

Van votar 54 persones per Internet i 65 presencials, un total de 119 vots i el pastor Baleta amb una olla del pataco, va ser el clar guanyador i ara només falta que aquest gegant nou es faci realitat!

Hem d’agrair al Joan Porqueras, a l’Antoni Pujals i al Casimiro Rodríguez que estiguessin a la taula de votacions.

També agrair a l’Ajuntament d’Alforja, que hagi inclòs una part, als pressuposts actuals, per a poder realitzar aquest nou gegant!

 

 

 

Músics al dia de la votació del nou gegant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *