Actes de la festa major d’estiu 2019

 

Ahir vam participar en l’inici de la nostra festa major! Com és tradició, el pregoner fa el seu discurs i és l’encarregat d’encendre la traca i aquest any ha estat la Magda Salvadó qui ho ha fet!

Nosaltres vam estar present en els diversos discursos on ens van felicitar pels 25 anys que complim aquest any! Vam anar amb el gegant Baleta i acompanyats del timbaler dels diables d’Alforja i diverses personalitats polítiques cap a la plaça de dalt on estava tothom preparat per escoltar a la pregonera.

Després de la traca, els nostres músics van fer ballar els gegants i van donar pas a la beguda del Miquelet que tan tradicional és en aquest inici de festes!

Una cercavila molt diferent del que estem acostumats!, els nostres companys de l’Enxancarra ens han convidat a la Percunit, una festa que celebren cada any i que aquest any l’han fet amb un format diferent on en tingut cabuda els gegants d’Alforja i el Basilisc de Reus! Música de percussió, banda de música i balls d’elements han fet d’aquesta Percunit, una de les millors que han organitzat!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *