5a trobada Gegantera de Sant Magí a Tarragona

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Que es tingui coneixement, és la primera vegada que els gegants d’Alforja hagin estat plantats davant mateix de la catedral i en aquesta sortida hem tingut l’oportunitat de què així hagi estat! És un honor estar entre les 20 colles que hi participaven en la capital de Tarragona!

Va ser una cercavila molt llarga però les vistes excepcionals! A les 17h estàvem plantats a la part de dalt de la rambla nova, tocant al balcó del Mediterrani.

Allí la nostra Ribeta va aconseguir que un nen petit li dugués el seu xumet i en suméssim un més i que per ell sigues el primer pas de deixar de portat xumet!

A les 18:15h començàvem la cercavila i la Saurina, la ribeta i els 2 gegantonets van començar a ballar al ritme dels nostres músics que aquest cop anàvem ben servits!

Vam deixar la rambla nova i vam pujar per un carrer que unia a la rambla vella i després passava just pel costat de la plaça de la font i fa una pujada molt inclinada que porta just al carrer major on de fons es pot veure la catedral de Tarragona.

És el moment que tots esperàvem, poder arribar a baix de les escales de la catedral per poder ballar els nostres gegants davant de molta gent que estava asseguda a les escales!

Una imatge que no oblidarem mai i que va donar pas a què després de la ballada individual anéssim per un carrer lateral per poder arribar a la mateixa porta de la catedral on les altres colles també anaven plantant els seus gegants!

Després d’esperar una bona estoneta vam agafar els gegants i ens vam dirigir al tram final de la cercavila, el tram on baixàvem per dirigir-nos a la plaça del Rei on està envoltat de runes romanes i allí és on donaven els records.

Ha estat una sortida llarga però molt bonica i agraïm a la colla dels gegants del passeig Torroja de Tarragona que comptessin amb nosaltres per ser una de les 20 colles que hi participaven!

 

 

 

5a trobada gegantera de sant Magí a Tarragona

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *