2a trobada gegantera de la colla IPM de Reus

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Una sortida pel centre mateix de Reus, passejar pel nucli antic i per la plaça mercadal on hi ha l’ajuntament sempre és un luxe que la Colla Gegantera Ipm ens ha permès gaudir en la #2trobadacollageganteraipm

A les 8:30 ja estàvem plantats al carrer de la plaça del Teatre de Reus, vam haver d’esperar una bona estona per poder anar a esmorzar però va valdre la pena, ja que sempre és d’agrair un bon pa amb tomàquet i embotit!

A les 9:30 vam fer reunió dels caps de colla perquè ens expliquessin el recorregut que havíem de fer, més o menys com el de l’any passat que ens va fer passar pel mig del nucli antic de Reus que és molt bonic!

Vam iniciar la cercavila un pèl tard i vam recórrer un carreró fins a arribar a l’església on allí ens vam aturar 45 minuts perquè la figura de la verge entres a la missa que li tenien preparada.

Un cop acabada la missa vam poder continuar amb la cercavila passant per carrers que rodegen el Pallol de Reus i ens vam dirigir a la plaça Mercadal on si troba l’ajuntament de Reus i les parades de nadal que feia encara més bonic aquell moment en què els nostres gegants es passejaven!

Vam tornar a passar pel carrer on havíem iniciat i vam arribar a la plaça on faríem la ballada individual i tot seguit la ballada final.

Gràcies per convidar-nos i fer que la nostra última sortida de l’any hagi estat tan bonica!

🎎🎉😊

 

 

Resum 2a trobada colla IPM Reus

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *