2a trobada gegantera de la colla IPM de Reus

publicat ha: Blog, Destacades, Sortides, Sortides 2018 | 0

 

Una sortida pel centre mateix de Reus, passejar pel nucli antic i per la plaça mercadal on hi ha l’ajuntament sempre és un luxe que la Colla Gegantera Ipm ens ha permès gaudir en la #2trobadacollageganteraipm

A les 8:30 ja estàvem plantats al carrer de la plaça del Teatre de Reus, vam haver d’esperar una bona estona per poder anar a esmorzar però va valdre la pena, ja que sempre és d’agrair un bon pa amb tomàquet i embotit!

A les 9:30 vam fer reunió dels caps de colla perquè ens expliquessin el recorregut que havíem de fer, més o menys com el de l’any passat que ens va fer passar pel mig del nucli antic de Reus que és molt bonic!

Vam iniciar la cercavila un pèl tard i vam recórrer un carreró fins a arribar a l’església on allí ens vam aturar 45 minuts perquè la figura de la verge entres a la missa que li tenien preparada.

Un cop acabada la missa vam poder continuar amb la cercavila passant per carrers que rodegen el Pallol de Reus i ens vam dirigir a la plaça Mercadal on si troba l’ajuntament de Reus i les parades de nadal que feia encara més bonic aquell moment en què els nostres gegants es passejaven!

Vam tornar a passar pel carrer on havíem iniciat i vam arribar a la plaça on faríem la ballada individual i tot seguit la ballada final.

Gràcies per convidar-nos i fer que la nostra última sortida de l’any hagi estat tan bonica!

???

 

 

Resum 2a trobada colla IPM Reus

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *